Nu sunt avetizari meteo

Legenda

Rosu

Codul roşu se aplică acelor fenomene meteorologice prevăzute a fi periculoase, cu un grad de intensitate foarte mare şi cu efecte dezastruoase. Atunci când este anunţat codul roşu, înseamnă că sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase de intensitate foarte mare (vânt, ploi abundente, descărcări electrice, grindină, caniculă, ger,viscol,ceata,polei ).

PORTOCALIU

Codul portocaliu anunta fenomene meteo periculoase, de intensitate mare,care e posibil sa afecteze activitatile umane.
De asemenea circulatia oamenilor si marfurilor nu este oprita dar se realizeaza cu mare dificultate,discomfortul termic e pronuntat si
pot exista distrugeri: copaci cazuti, retele electrice afectate,accidente auto.

GALBEN

Codul galben se aplică în cazul acelor fenomene meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) care sunt obisnuite pentru zona respective, dar care, temporar, pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Se recomandă urmărirea periodică a evoluţiei fenomenelor meteorologice.

VERDE

Codul verde înseamnă că nu sunt prognozate fenomene meteorologice periculoase. Codul verde nu indică nicio precauţie particulară pentru perioada imediat următoare, dar nu implică de asemenea o vreme frumoasă sau lipsa posibilei apariţii în următoarele zile a unor fenomene meteorologice periculoase ce pot perturba diverse activităţi necesare oamenilor.

Atenționari nowcasting

In prezent nu sunt atenționari nowcasting.