Vremea BucurestiVremea Bucuresti

You are here:

Vremea 3 luni

Vremea Bucuresti in Decembrie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

feb

Vremea in Bucuresti in luna Decembrie 2015 este cu temperaturi normale conform cu mediile climatologice lunare in intreaga tara, desi in anumite intervale atat temperaturile inregistrate cat si cantitatile de precipitatii pot depasi normele climatologice. De asemenea, in luna Decembrie 2015 in Bucuresti regimul pluviometric va putea fi in limite normale.

 
 

Vremea Bucuresti in Noiembrie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

feb

Vremea in Bucuresti pentru luna noiembrie 2015 ne indic? ca temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor tarii.

 
 

Vremea in Octombrie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

Pentru vremea in Bucuresti in luna Octombrie 2015, meteorologii anunta ca octombrie si noiembrie vor fi din ce Ón ce mai ploioase Ón mare parte din care si in Bucuresti. Din punct de vedere pluviometric, in Bucuresti vom avea asa cum spuneam cantitati de precipitatii peste limitele normale ale perioadei.

 
 

Vremea in Septembrie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

Vremea in Bucuresti pentru luna septembrie 2015 ne indica ca temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor tarii. Ne asteptam la un inceput de Septembrie torid cu temperaturi ridicate in toata tara, dar nu cu mult peste mediile temperaturilor obisnuite acestei perioade.

 
 

Vremea in August 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

Cu ajutorul informa?iilor stranse, vremea bucuresti pentru luna august 2015, ne indic? faptul ca se vor inregistra valori ale temperaturii in normele climatologice lunare in majoritatea zonelor tarii, cu exceptia Olteniei si a Carpatilor Meridionali unde valorile termice se vor putea situa peste mediile multianuale.

 
 

Vremea in Iulie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

Pe baza informatiilor colectate Vremea Bucuresti pentru luna iulie 2015 aflam ca regimul termic al aerului poate fi usor peste normele climatologice, la fel si pentru sudul Moldovei, Muntenia, Oltenia si Dobrogea. Limite apropiate de mediile multianuale vor fi in Moldova, Banat, Crisana si Transilvania, cuprinzand cea mai mare parte a jumatatii nordice a teritoriului.

Temperatura aerului va avea in general valori peste normele climatologice in cea mai mare parte a regiunilor, iar in centrul si nordul tarii valorile termice pot fi
normale. Media multianuala pentru Vremea in Iulie a temperaturii aerului este de 19.2 grade Celsius.

 
 

Vremea Bucuresti in Iunie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

feb

Vremea in Bucuresti pentru luna iunie 2015 ne indic? ca temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor tarii. Alternanta zilelor mai calde si insorite in Bucuresti (uneori chiar caniculare) cu perioade mai reci si instabile, este o caracteristica a primei luni de vara.

 
 

Vremea Bucuresti in Mai 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

feb

Pe baza informa?iilor colectate vremea bucuresti pentru luna mai 2015 ne indic? ca temperaturile vor fi in limite normale in majoritatea teritoriului, exceptii facand cele din partea sudica si sud-estica a teritoriului, acolo unde temperaturile ar putea fi usor sub mediile multianuale specifice perioadei.

 
 

Vremea Bucuresti in Aprilie 2015

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

feb

Vremea Bucuresti in luna Aprilie 2015 se anunta in parametrii normali ai acestei luni de primavara. Pe baza informatiilor colectate privind regimul termic mediu al aerului si al precipitatiilor, vremea in Bucuresti in Aprilie 2015 ne indica ca ar putea exista valori ale temperaturilor in normele climatologice.

 
 

Vremea Bucuresti si Clima

Vremea Bucuresti - vezi prognoza meteo in Bucuresti. Vremea Bucuresti pe 10 zile si pe ore!
Vremea azi in Bucuresti. Cea mai exacta prognoza!

Clima pentru Vremea Bucuresti este moderat-continentala, cu o temperatura medie anuala de 10-11 grade Celsius; influentele vestice si sudice explica prezenta toamnelor lungi si calduroase, a unor zile de iarna blande sau a unor primaveri timpurii. Prognoza meteo pentru aceasta zona este facuta de la 2 statii meteorologice: Filaret si Baneasa. Acest climat moderat-continental prezinta unele diferentieri ale temperaturii aerului pentru vremea in Bucuresti, specifice oraselor mari, cauzate de incalzirea suplimentara a retelei stradale, de arderile de combustibil, de radiatia exercitata de zidurile cladirilor. Pe fondul variatiilor climatice generale, specifice regiunii, putem vorbi de o serie de modificari termice locale generate de structura si functionalitatea orasului, diferentiandu-se in vremea Bucuresti climatul specific teritoriului construit de cel al zonelor sale exterioare.

Cum se face prognoza pentru Vremea Bucuresti?

Prognoza pentru Vremea Bucuresti se realizeaza strangand o cantitate semnificativa de informatii de la sursele principale de predictie a vremii, statii meteorologice locale, imagini din satelit dar si folosind o importanta cantitate de informatii din statistica climatica a orasului Bucuresti. Astfel, vremea Bucuresti este prognozata pe o perioada de 10 zile, urmarind indeaproape si fiecare interval orar al zilelor. Pe site-ul vremea-bucuresti.ro gasiti cele mai eficiente informatii despre Vremea Bucuresti, oferite de yr.no.

Statistici pentru Vremea Bucuresti

Temperaturile pentru vremea Bucuresti din timpul iernii sunt adesea sub 0 grade Celsius, foarte rar ele pot ajunge sub -10 grade Celsius. Vara, temperatura medie pentru vremea Bucuresti este de aproximativ 23 grade Celsius , insa ea poate urca si pana la 35-40 grade Celsius la mijlocul verii in centrul orasului. Desi in timpul verii media precipitatiilor si a umiditatii este scazuta, pot aparea furtuni puternice, adesea violente. Vremea Bucuresti pentru primavara si toamna: temperaturile variaza intre 18-22 grade Celsius, iar precipitatiile tind sa fie mai ridicate decat vara...